De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Ontbindingsrecht en retourneren

Bestelling in de webwinkel
Wanneer u producten bestelt in onze webwinkel, heeft u gedurende 14 dagen, ingaand op de dag na ontvangst van het product, het recht om de koopovereenkomst te ontbinden. Stuur nooit zomaar een product terug. Om misverstanden te voorkomen vragen we u de stappen te volgen zoals we hieronder uitleggen.

Uitzondering
Let op! Dit ontbindingsrecht is uitgesloten voor producten met een beperkte houdbaarheid, waaronder in ieder geval producten met een houdbaarheid van 31 dagen of minder. Wij zullen het bij de productomschrijving van het product al duidelijk aangeven wanneer het gaat om een product met een beperkte houdbaarheid.

Daarnaast is het voor de beoordeling van etenswaren niet nodig om deze te openen. Wanneer je etenswaren toch hebt geopend, dan kun je deze niet meer retourneren.

Retourneren
Wanneer u wilt ontbinden, moet u dat binnen de 14 dagen na ontvangst aan ons melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@tomatoblend.nl.

Wanneer u een e-mail stuurt om te ontbinden, vermeld dan in ieder geval de volgende gegevens:

  • Uw naam;
  • Het nummer van uw bestelling;
  • Aantal/soort artikelen dat u retour wilt sturen;
  • Eventueel de reden waarom u wilt ontbinden.

Retour sturen
Het product moet uiterlijk 14 dagen na uw melding ongebruikt, onbeschadigd en in een geschikte verpakking aan ons retour zijn gestuurd.

U kunt het product retourneren naar:
Food Fellows B.V.
Honderdland 411
2676 LV Maasdijk

De kosten voor deze retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na uw melding, maar niet eerder dan we het product retour hebben ontvangen, naar uw bankrekening, waar vandaan u ook betaald heeft, overmaken.

Wanneer het product beschadigd bij ons is aangekomen, mogen wij de waardevermindering van het product in mindering brengen op het bedrag dat wij terugstorten.

Overige
Stuur in geen geval producten aan ons terug, zonder daarvan vooraf melding te hebben gemaakt. Als u producten toch aan ons retour stuurt, terwijl het product uitgesloten was van het ontbindingsrecht of wanneer u dit niet vooraf bij ons hebt gemeld, kan het zijn dat alle kosten alsnog voor uw rekening komen.

Wanneer u meerdere producten voor een pakketkortingsprijs besteld hebt en niet dat hele pakket retourneert, heeft u helaas geen recht meer op de korting. In dat geval wordt het kortingsbedrag in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons terugkrijgt.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via info@tomatoblend.nl

Voor de ontbinding mag u eventueel ook het modelformulier voor ontbinding gebruiken.