Gazpacho

  • 30 min.

Ingrediënten:

  • 250 ml Tomatoblend
  • 1/2 Komkommer
  • 1 Sjalot
  • 1 Rode paprika
  • 1 Snee witbrood (zonder korst)
  • 100 ml Water
  • 10 ml Olijfolie
  • 10 ml Witte wijnazijn
  • Peper en zout

Voorbereiding:

  1. Schil de komkommer en snijd deze in plakjes. Snijd de paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten. Haal de schil van de sjalot en snijd deze doormidden. Snijd tevens de korst van het brood af en snijd het in kleinere stukjes.
  2. Doe de Tomatoblend in de blender, voeg hier de groenten, het brood, het water en de witte wijnazijn toe. Doe de deksel op de blender en mix het geheel op de hoogste stand.
  3. Zeef het geheel en breng het op smaak met peper en zout.

De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Bekijk alle recepten