We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Ik ga akkoord
100% puur
Producten
Recepten
100% duurzaam
Winkels
Contact
Home
Contact
FAQ
nl
Nederlands
English
Deutsch
Bezoek onze webshop
Pasta met tomaten-roomsaus en kipfilet
4 personen
20 min.
Ingrediënten:
550g Tomatoblend
250g penne (pasta)
250g kipfilet
100 ml kookroom
400g Italiaanse roerbakgroenten
50g pesto
1 el pijnboompitjes
1 el olijfolie
Geraspte Parmezaanse kaas
Voorbereiding:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan of wok. Bak hierin de kipfilet aan tot deze bijna gaar is. Doe vervolgens de Italiaanse roerbakgroente erbij en bak dit een paar minuten mee.
Voeg de Tomatoblend, de pesto en kookroom toe en roer dit door. Laat het geheel even vijf minuten zachtjes doorkoken.
In een koekenpannetje de pijnboompitjes roosteren tot ze goudbruin zijn.
Voeg de pasta toe aan de pastasaus. Roer het geheel goed door en serveer de pasta met de pijnboompitjes eroverheen gestrooid en de geraspte kaas.
Tomatoblend - Pasta tomaten roomsaus en kipfilet
De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis
Nog meer lekkere recepten!
Tomatensoep, geroosterde paprika en Italiaanse kruiden
2
10 min.
Ovenschotel met boerenkool
4
30 min.
Shakshuka
4
25 min.
Bekijk alle recepten