Pasta met tomaten-roomsaus en kipfilet

  • 4 personen
  • 20 min.

Ingrediënten:

  • 550g Tomatoblend
  • 250g penne (pasta)
  • 250g kipfilet
  • 100 ml kookroom
  • 400g Italiaanse roerbakgroenten
  • 50g pesto
  • 1 el pijnboompitjes
  • 1 el olijfolie
  • Geraspte Parmezaanse kaas

Voorbereiding:

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes.
  3. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan of wok. Bak hierin de kipfilet aan tot deze bijna gaar is. Doe vervolgens de Italiaanse roerbakgroente erbij en bak dit een paar minuten mee.
  4. Voeg de Tomatoblend, de pesto en kookroom toe en roer dit door. Laat het geheel even vijf minuten zachtjes doorkoken.
  5. In een koekenpannetje de pijnboompitjes roosteren tot ze goudbruin zijn.
  6. Voeg de pasta toe aan de pastasaus. Roer het geheel goed door en serveer de pasta met de pijnboompitjes eroverheen gestrooid en de geraspte kaas.

Tomatoblend - Pasta tomaten roomsaus en kipfilet

De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Bekijk alle recepten