Recept voor pastasaus met groente en gehakt

  • 4 personen
  • 20 min.

Ingrediënten:

  • 550g Tomatoblend
  • 300g pasta naar keuze
  • 1 ui
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 300g half om half gehakt
  • 1 groene paprika
  • 250g champignons
  • 1 courgette
  • 100g kappertjes
  • 100g geraspte (Parmezaanse) kaas
  • Olijfolie

Voorbereiding:

  1. Maak de groente schoon. Pel en snipper de ui, snij de groene paprika, champignons, en courgette in stukken en ris de blaadjes van het takje rozemarijn.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui met de rozemarijn licht aan, voeg het daarna gehakt toe. Bak het gehakt in 3-5 minuten op hoge temperatuur rul.
  4. Voeg de groenten toe en bak gedurende 5 minuten mee.
  5. Voeg de Tomatoblend en de uitgelekte kappertjes toe en kook dit nog 10 minuten zachtjes door.
  6. Serveer de saus met de pasta en maak het af met de geraspte kaas.

Pastasaus met groente en gehakt

De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Bekijk alle recepten