Pollo alla Pizzaiola

  • 4 personen
  • 10 minuten voorbereiding
  • 50 min.

Ingrediënten:

  1. 400 g Tomatoblend
  2. 50 g bloem
  3. 2 g zout
  4. 4 kippendijen
  5. 1 teen knoflook
  6. 40 ml olijfolie
  7. 1 takje rozemarijn
  8. 1 takje tijm
  9. Peper en zout naar smaak

Voorbereiding:

1. Smeer een braadpan ruim in met olijfolie. Schenk de Tomatoblend in de pan en doe de tijm en rozemarijn erbij. Breng afgedekt aan de kook.
2. Bestrooi de kip met peper en zout en wentel ze door de bloem, bak ze apart in een koekenpan hard aan in de olie. Leg vervolgens in de saus. Meng het geheel. Laat de kip met deksel minimaal 50 minuten in de oven op 130 graden garen.

Serveertip: Lekker met brood of pasta.

De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Bekijk alle recepten