Tomatensoep, geroosterde paprika en Italiaanse kruiden

  • 2 personen
  • 10 min.

Ingrediënten:

  • 550 g Tomatoblend
  • 1 pot geroosterde paprika’s
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • Verse basilicum
  • optioneel; groentebouillon indien de soep te dik is.

Voorbereiding:

  1. Snij de geroosterde paprika’s in kleinere stukjes.
  2. Doe de Tomatoblend in een steelpan en voeg de stukjes geroosterde paprika toe.
  3. Verwarm het geheel op middelhoog vuur. Voeg de Italiaanse kruiden toe en laat het geheel goed doorwarmen.
  4. Pureer de soep met een staafmixer. Indien het te dik is kun je wat heet water of bouillon naar smaak toevoegen.
  5. Maak af met wat basilicumblaadjes.

Tomatensoep, geroosterde paprika en Italiaanse kruiden

Verwerkt: Onverwerkt
Genotificeerd: Ongenotificeerd
--

De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Bekijk alle recepten