Tomatoblend Bruschetta

  • 4 personen
  • 20 min.

Ingrediënten:

  1. 300 ml Tomatoblend
  2. 1 ciabatta
  3. 1 ui
  4. 2 tenen knoflook
  5. 1 el fijngehakte rozemarijnnaaldjes
  6. 4 el olijfolie
  7. 1 Roma tomaat
  8. 6 blaadjes basilicum

Voorbereiding:

1. Snijd de ciabatta in schuine plakken. Verhit een grillpan en bestrijk de plakjes met olijfolie. Grill mooie donkere strepen aan beide kanten van het brood.
2. Hak de knoflook en ui fijn en fruit aan in de resterende olie. Voeg de rozemarijn, Tomatoblend en peper en zout naar smaak toe. Laat inkoken tot de helft.
3. Snijd de Roma tomaat in kwarten, haal de zaadlijsten eruit en voeg deze toe aan de Tomatoblend mix.
4. Snijd kleine blokjes van het vruchtvlees. Hak de basilicum.
5. Besmeer de broodjes met een flinke laag tomatenspread, bestrooi met blokjes tomaat en basilicum.

De smaakvolle en veelzijdige tomatenbasis

Bekijk alle recepten